Senatoarea, care conduce Comisia pentru serviciile de informatii, sustine ca SUA sunt pregatite sa atace in oirce moment daca va fi nevoie.

Informata despre detaliile unui proiect de atentat dejucat impotriva unui avion cu destinatia SUA, senatoarea americana Dianne Feinstein a declarat ca daca “aceasta tara trebuie atacata, atunci va fi”.

SUA a dejucat un proiect de atentat Al-Qaida

Multi dintre noi cred ca daca tara trebuie atacata, atunci va fi. Prin urmare, priviti ce se intampla, nu mai criticati pe tema TSA (politia care se ocupa de cotrolul securitatii aeriene, n.red.), cred ca este foarte important", a declarat senatoarea, adaugand ca sunt persoane care “vor incerca sa ne atace".

Intrebata de un jurnalist in legatura cu scurgerile de informatii care ar fi fortat administratia sa dezvaluie cazul in timp ce o operatiune era in curs, Feinstein a raspuns ca nu crede ca aceste scurgeri de informatii ar fi trebuit sa aiba loc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.