Primul interviu de la uciderea lui Osama bin Laden a fost realizat pe data de 26 aprilie, de jurnalistul Brian Williams, de la NBC.

"Acum un an, l-au ucis pe bin Laden. Acum, pentru prima data, principalii actori vorbesc si o fac numai cu Brian Williams", se arata intr-un promo de 15 secunde al interviului.

Politico.com scrie ca exista voci care sustin ca interviul lui Barack Obama ar fi o strategie electorala, care sa-i asigure cel de-al doilea mandat la Casa Alba. De altfel, cei de la Politico sustin ca operatiunea bin Laden ar avea doua parti: una desfasurata anul trecut, cand liderul al-Qaida a fost ucis, si una desfasurata anul acesta, in care presedintele Obama ar culege laurii acestei reusite.

Conform gandul.info, stafful de campanie al presedintelui SUA a publicat un clip in care fostul sef de la Casa Alba, Bill Clinton, il lauda pe Obama pentru decizia de a ataca resedinta lui bin Laden si sugereaza ca Mitt Romney, contracandidatul lui Obama la alegerile din noiembrie, nu ar fi facut acest lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.