Michelle Obama considera ca a conduce cea mai mare putere mondiala este "o munca cu adevarat dificila".

Obama a discutat cu un copil care vizita Casa Alba joi, cu ocazia zilei anuale in care americanii isi pot aduce copiii la locul de munca. Acesta a intrebat-o daca va fi candva candidat la cea mai inalta functie aleasa din SUA.

"In nici un caz. Nu", i-a raspuns Obama, razand. "A fi presedinte este o munca cu adevarat dificila si o munca importanta", a continuat ea.

Presedintele Barack Obama, care s-a instalat la Casa Alba in ianuarie 2009, este candidat pentru un al doilea mandat de patru ani. Alegerile prezidentiale vor fi organizate la 6 noiembrie, iar Michelle Obama a sugerat joi ca preconizeaza o victorie a sotului sau.

"Cred ca atunci cand mandatele sale se vor incheia, vom face alte lucruri importante, pentru ca sunt multe modalitati de a fi util acestei tari si lumii, chiar daca nu esti presedintele Statelor Unite",
a explicat ea, potrivit MEDIAFAX.

"Unul dintre lucrurile pe care le afli despre tine cand cresti este care iti sunt fortele si interesele. Iar pentru mine, asta e altceva decat a fi presedinte. Deci nu voi fi probabil candidat. Dar este o intrebare buna", a conchis Prima Doamna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.