Fostul premier italian Silvio Berlusconi s-a prezentat la Tribunalul din Milano (nord), la o audiere in procesul "Ruby”.

Audierea de vineri urma sa fie consacrata, de asemenea, audierii unor martori, dupa ce unele tinere au declarat ca au participat la petrecerile organizate la resedinta sa din Milano.

La termenul anterior, luni, o tanara marocana, fotomodel, chemata sa depuna marturie la Milano, a oferit cateva detalii "picante" despre petrecerile bunga-bunga, numele sub care sunt cunoscute petrecerile organizate in resedintele lui Il Cavaliere, scrie MEDIAFAX.

Fostul presedinte al Consiliului italian de Ministri este acuzat, in cadrul scandalului "Rubygate", ca a platit-o in aproximativ zece randuri pentru prestatii sexuale pe tanara marocana Karima El Mahroug, alias "Ruby", intre februarie si mai 2010, pe cand aceasta era minora, o infractiune pedepsita in Italia cu trei ani de inchisoare. Insa amandoi neaga ca ar fi intretinut relatii sexuale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.