Presedintele indonezian Susilo Bambang Yudhoyono a declarat ca situatia din tara este sub control, dar ca anticipeaza ca un tsunami inca ar putea sa afecteze Indonezia

In prezent, cel mai important lucru este ca indonezienii sa fie asigurati ca sunt in siguranta, a subliniat Faizasyah, adaugand ca au fost mobilizate echipe de cautare si salvare. "Ceea ce este important este sa le oferim incredere oamenilor ca Guvernul se afla alaturi de ei, ca le asiguram siguranta", a declarat el pentru CNN.

Alerte de tsunami sunt in vigoare pentru inca o ora, a continuat Faizasyah, adaugand ca zonele izolate ale tarii vor fi monitorizate indeaproape in mod special. "Asteptam vesti din zonele izolate, dar speram sa nu primim vesti proaste", a mai declarat purtatorul de cuvant al presedintiei indoneziene, scrie MEDIAFAX.

Presedintele indonezian a apreciat anterior ca "nu exista o amenintare de tsunami pentru moment", dupa cutremurul inregistrat in largul insulei Sumatra. "Pentru moment, nu exista o amenintare de tsunami", a declarat Susilo Bambang Yudhoyono pentru postul national de televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.