Sapte persoane au fost ucise si alte trei ranite, luni, in timpul unui atac armat dintr-o universitate religioasa din Oakland, California.

Autorul atacului este un cetatean coreean in varsta de 43 de ani care s-a ridicat in timpul cursului si a inceput sa traga. Cinci dintre persoanele impuscate au fost declarate decedate la fata locului, iar alte doua victime au murit la spital, relateaza MEDIAFAX.

Dupa atentat, atacatorul s-a urcat intr-o masina si a fost prins la un supermarket din apropiere. In timpul unor declaratii acordate presei, Howard Jordan, seful politiei din Oakland, o suburbie aflata la est de San Francisco, a declarat ca suspectul, One Goh, s-a predat autoritatilor din orasul vecin Alameda, dupa atac.

"Suspectul, care pare a fi un rezident din Oakland, s-a predat ofiterilor de politie din orasul Alameda", a declarat el.

Presupusul atacator a parasit incinta Universitatii Oikos inainte ca politia sa ajunga in campus, la scurt timp dupa ora locala 10.30 (20.30, ora Romaniei).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.