Parchetul General din Ucraina a anuntat, luni, ca fostul premier va primi ingrijiri intr-un spital ucrainean in afara inchisorii in care este incarcerata in prezent.

"Procurorul general Viktor Psonka (...) a dispus ca Serviciul Penitenciar si Ministerul Sanatatii sa organizeze examinarea si tratarea detinutei Timosenko intr-o unitate medicala specializata dinafara coloniei (penitenciare)" din Harkiv (est), a anuntat parchetul intr-un comunicat.

Medicii straini: Timosenko nu trebuie spitalizata

Institutia urmeaza sa fie aleasa de catre Ministerul Sanatatii, insa va fi vorba despre un spital din Ucraina, a precizat pentru AFP Iuri Boicenko, purtatorul de cuvant al parchetului, in timp ce Guvernul german negociaza in prezent cu Kievul ca opozanta sa poata sa primeasca ingrijiri in Germania, scrie MEDIAFAX.

Timosenko a fost examinata in februarie de catre doi medici de la clinica universitara berlineza Charité si de catre alti trei medici canadieni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.