Curemurul violent a provocat ranirea a 13 persoane si avarierea a aproximativ 32.000 de locuinte.

Guvernatorul statului, Angel Aguirre, a declarat miercuri presei ca "primul bilant provizoriu a stabilit ca 30.000 de locuinte au fost avariate de cutremur, iar 800 au fost distruse". 20 de scoli si spitale din patru municipalitati ale statului, intre care Ometepec, au fost avariate, in timp ce alimentarea cu electricitate a fost intrerupta la Tlacoachistlahuaca.

Guvernatorul statului vecin Oaxaca, Gabino Cue, a anunțat ca "2.000 de locuinte au fost avariate in diverse grade, mai multe cladiri publice suferind pagube materiale".

Noua persoane au fost ranite in statul Oaxaca, doua in Mexico si doua in statul Guerrero, au precizat autoritatile, potrivit MEDIAFAX.

In Mexico, 250.000 de persoane au ramas fara apa curenta in urma ruperii unei conducte, provocata de seism, a anuntat primarul capitalei, Marcelo Ebrard. Liniile telefonice si electrice au fost intrerupte, precum si semafoarele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.