Vladimir Putin, candidatul favorit la alegerile prezidentiale, a confirmat ca actualul sef al statului, Dmitri Medvedev, il va inlocui in postul de prim-ministru, conform unui acord incheiat in trecut.

"Asa cum am spus, daca cetatenii tarii imi acorda increderea pentru postul de presedinte al tarii, atunci il voi propune pe Medvedev ca sef al Guvernului Rusiei", a declarat Putin in interviul publicat pe site-ul Guvernului rus.

"De ce este neobisnuit? Noi spunem clar si cinstit tarii ceea ce propunem", a adaugat liderul rus.

Sondaj: Peste 60% dintre rusi l-ar vota pe Putin

Vladimir Putin, care este premier de aproape patru ani, este marele favorit al alegerilor prezidentiale de duminica, iar sustinatorii sai conteaza pe o victorie din primul tur. "Am convenit in trecut ca unul dintre noi va fi candidat la prezidentiale", a povestit Putin. "La sfarsitul anului trecut, era clar ca popularitatea servitorului vostru era superioara celei a lui Medvedev", a continuat el, potrivit MEDIAFAX.

"In calitate de reprezentanti ai aceleiasi forte politice, trebuie sa actionam solidar, nu pe baza intereselor personale (...), trebuie sa apreciem cine are cele mai multe sanse, cui ii vor acorda cetatenii increderea", a precizat Putin, explicand de ce a acceptat Medvedev sa nu mai candideze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.