Doua corpuri au fost descoperite printre daramaturi, dupa prabusirea unui imobil de locuinte luni in regiunea Astrahan (in sudul Rusiei) in urma unei explozii de gaz, iar zece persoane sunt inca date disparute, a declarat vice-guvernatorul regiunii.

Conform filialei locale a Ministerului pentru Situatii de Urgenta, anexa blocului de noua etaje s-a prabusit dupa o acumulare de gaze. La fata locului au fost trimise echipe de salvare, precum si psihologi. Prabusirea imobilului a fost surprinsa de camerele de luat vederi, transmite AFP.

"Doua corpuri, un barbat si o femeie, au fost recuperate dintre daramaturi", a declarat Konstantin Markelov, vice-guvernator al regiunii Astrahan, citat de agentiile de presa rusesti, fara a face alte precizari.

De asemenea, alte 12 persoane au fost ranite in incident dintre care sapte au fost spitalizate. Printre cei sapte raniti spitalizati se afla si doi copii a caror viata nu se afla in pericol, a precizat aceeasi sursa. Doi adulti se afla in stare grava, a adaugat ministerul.

Conform postului de televiziune local al Ministerului pentru Situatii de Urgenta, prabusirea s-a produs in urma unei explozii de gaz intr-un imobil de noua etaje din Astrahan in jurul orei 09:00 GMT (11:00, ora Romaniei), potrivit MEDIAFAX.

Doua avioane Iliusin-76 au fost trimise la fata locului cu echipamente si echipe de salvatori, a precizat ministerul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.