Iranul si Libanul au evocat o consolidare a legaturilor lor in materie de aparare si au avertizat Israelul impotriva oricarei agresiuni.

"Consolidarea armatei libaneze face parte din strategia politica a Republicii islamice" Iran, iar securitatea Libanului "joaca un rol important in stabilitatea regiunii", a declarat ministrul iranian al Apararii Ahmad Vahidi, potrivit site-ului televiziunii iraniene de stat Irib.

"Iranul si Libanul s-au sustinut intotdeauna reciproc si speram ca relatiile bilaterale sa se amplifice", a spus Ghosn.

De asemenea, ministrul libanez a avertizat Israelul contra "oricarui atac iresponsabil impotriva Libanului", dand asigurari ca o asemenea ofensiva se va lovi de "o armata puternica si unita si de rezistenta (miscarii siite libaneze Hezbollah)", fiind destinata "unei noi infrangeri", referindu-se la Razboiul din 2006, scrie MEDIAFAX.

Ghosn s-a intalnit si cu presedintele iranian Mahmoud Ahmadinejad, care a ironizat Israelul


"Daca ar avea ocazia, ar masacra toate natiunile din regiune (...). Insa, cu voia lui Allah, aceste dorinte nu au fost realizate
", a declarat Ahmadinejad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.