Tony Trooper, un roman care lucra pentru politia statului Washington a fost impuscat mortal in timp ce isi facea meseria.

Politistul american de origine romana, Tony Radulescu, in varsta de 44 de ani, a fost impuscat mortal de un sofer pe care il oprise la control, pe o autostrada din Washington.

„Tont Trooper”, cum era alintat, un veteran al politiei locale, foarte apreciat de colegii sai, locuia in Statele Unite de 30 de ani si lucra la politie statului Washington de 16 ani.

"Isi iubea meseria, era mandru de ce facea, era mandru de "State Patrol". Era un tanar extraordinar", a spus seriful din Kitsap, Washington. Tony Radulescu a oprit pe autostrada 16 un autovehicul condus de un tanar de 28 de ani si a transmis prin statie datele masinii pentru verificari. Incidentul a avut loc la Bremerton, langa Tacoma, scrie realitatea.

Soferul avea antecedente penale si fusese in trecut inchis pentru incalcarea unui ordin de restrictie. Dupa ce l-a impuscat pe roman, acesta s-a sinucis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.