Un barbat a murit si alte 24 de persoane au fost ranite, dintre care patru sunt in stare grava, intr-un accident al unui autocar care transporta 47 de britanici, duminica dimineata, pe autostrada A26, in apropiere de Chalons-en-Champagne

Potrivit Centrului regional de informare si coordonare rutiera (CRICR), pronosticul vital al unuia dintre cei patru raniti grav este rezervat, iar persoana decedata in accident este un barbat in varsta de 61 de ani. Autocarul se intorcea dintr-o statiune de schi.

Autocarul s-a rasturnat intr-o groapa cu putin timp inainte de ora 03.00 (04.00 ora Romaniei), in timp ce se deplasa pe ruta Troyes-Calais, potrivit prefecturii. Douazeci si doi de pasageri sunt in stare de soc dar sunt nevatamati, relateaza MEDIAFAX.

Autostrada a fost blocata pe sensul Troyes-Calais timp de patru ore, dar circulatia s-a reluat partial in jurul orei 07.30, potrivit CRICR. Prefectura a declansat planul rosu, mobilizand 100 de pompieri, 20 de jandarmi si patru echipe ale serviciului medical de urgenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.