Guvernul din Egipt a anuntat demiterea inregii conduceri a Federatiei Egiptene de Fotbal, ca urmare a bilantului violentelor de miercuri seara.

FIFA va lua masuri impotriva ingerintelor guvernului egiptean in fotbalul din Egipt, aparute dupa violentele de la un meci soldate cu 74 de morti.

Presedintele FIFA considera foarte delicata situatia din Egipt, precizand ca in aceasta tara sunt 60 de milioane de oameni pe care ii intereseaza fotbalul.

"S-a confirmat ca Guvernul a intervenit direct pentru suspendarea federatiei. Este o interferenta directa in organizarea fotbalului. Vom lua masuri incepand de luni pentru reinstalarea federatiei care are responsabilitatea de a organiza competitii in aceasta tara", a spus Blatter, potrivit mediafax.

La sfarsitul meciului de fotbal disputat la Port Said, peste 70 de persoane au murit si alte cateva sute au fost ranite in urma confruntarilor suporterilor echipelor egiptene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.