O explozie care a generat un incendiu a provocat moartea a cel putin 17 persoane si ranirea altor catorva zeci in noaptea de miercuri spre joi la Rangoon, a anuntat un oficial birman, precizand ca nu este vorba despre o bomba.

Explozia, care a avut loc in jurul orei locale 02.00 (21.30 ora Romaniei) intr-o zona care adaposteste numeroase depozite in cartierul Minglar Taung Nyunt, in estul orasului, a fost auzita in mai multe cartiere, iar sute de persoane au iesit pe strazi, potrivit MEDIAFAX.

Potrivit unui oficial guvernamental birman, 17 persoane au murit, dintre care trei pompieri, iar alte 79 au fost ranite, dintre care aproximativ 30 de pompieri.

"Nu a fost o explozie legata de o bomba", a declarat el pentru AFP, fara sa poata preciza cauzele acesteia.

El a precizat ca explozia, a carei cauza nu este clara, a sapat un crater imens si ca aproximativ 50 de case, majoritatea din lemn, au fost distruse de foc, care a fost controlat in jurul orei 06.45 (02.45 ora Romaniei).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.