Atentatele ksinucigase au avut loc impotriva unui sediu al decuritatii de stat.

Peste 30 de persoane au fost ucise şi mai mult de o sută au fost rănite în cele două atentate sinucigaşe cu maşină-capcană care au vizat, vineri, două clădiri ale serviciilor de securitate din Damasc, a anunţat Faycal Meqdad, adjunctul ministrului sirian de Externe.

"Sunt peste 30 de morţi şi peste 100 de răniţi în cele două atentate de astăzi", a declarat Meqdad presei, la locul unuia dintre atacuri, potrivit MEDIAFAX.

"Două atentate, comise de kamikaze la bordul unor maşini-capcană, au avut loc la Damasc împotriva unui sediu al securităţii de stat şi împotriva uneia dintre filialele serviciilor de securitate", a anunţat anterior televiziunea publică siriană.

"Primele elemente ale anchetei sugerează responsabilitatea al-Qaida", a adăugat o bandă afişată pe ecran.

Potrivit unor martori, cele două atentate au avut loc în cartierul Kafar Sousse. O maşină a încercat să forţeze intrarea în sediul securităţii de stat, iar alta a explodat în faţa unei clădiri a serviciilor de securitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.