Tehnocratul Mario Monti, a fost huiduit de parlamentari ai Ligii Nordului in timp ce rostea un discurs in Senat pentru a prezenta concluziile Consiliului European.

In timp ce primul-ministru explica masurile luate de Guvernul italian pentru combaterea crizei economice, mai multi senatori din cadrul formatiunii extremiste si populiste Liga Nordului au inceput sa fluiere si sa huiduie, iar Monti a fost nevoit sa isi intrerupa discursul.

Presedintele Senatului, Renato Schifani, a intervenit si a amenintat ca va suspenda sedinta. "Iar suspendarea sedintei in timp ce vorbeste primul-ministru nu ar fi un semnal de bun augur", a spus Schifani, informeaza MEDIAFAX.

Dupa aceasta interventie, huiduielile au incetat, dar senatorii Ligii Nordului au afisat pancarte pe care scria "Micsorati impozitele" si "Acesta nu este un plan de relansare, ci un jaf".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.