O multime furioasa a incendiat o tabara de romi din Torino dupa ce o adolescenta italiana, in varsta de 16 ani, a pretins ca a fost violata de unul dintre barbatii care locuiau in aceasta tabara, relateaza Sunday Mail, in editia electronica.

Aproximativ 500 de persoane furioase si inarmate cu bate de baseball, bare si bombe incendiare, conduse de membrii familiei tinerei, s-au indreptat spre tabara imediat ce s-a raspandit informatia despre viol. Acestea au incendiat rulotele si locuintele improvizate ale celor aproximativ 150 de romi care locuiau in tabara.

In cateva minute, un incendiu de proportii s-a declansat in tabara de la Torino, in apropiere de stadionul orasului, flacarile amenintand padurea si cladirile invecinate, informeaza MEDIAFAX.

Imaginile televizate au prezentat romi ingroziti fugind in lacrimi, in timp ce multimea scanda: "Lasati-i sa arda".

Tanara, pe nume Eleonora, a declarat politiei si familiei ca a fost violata. Medicii de la spitalul local au confirmat ca a avut loc un contact sexual, dar suspiciunile au inceput sa apara in momentul in care ea a devenit confuza in legatura cu detaliile atacului. In cele din urma ea a recunoscut in fata politiei ca a inventat faptele dupa ce si-a pierdut virginitatea cu prietenul ei italian si era ingrijorata ca familia sa va afla ce s-a intamplat.

Politia sustine ca, in pofida nivelului ridicat de violenta, nimeni nu a fost ranit in acest raid, iar doi italieni, in varsta de 60 si, respectiv 20 de ani, au fost arestati sub acuzatia de pagube grave. Ofiterii sustin ca analizeaza, de asemenea, legaturile dintre atacul asupra taberei si suporterii echipei de fotbal Juventus Torino.

Un purtator de cuvant a declarat ca Eleonora a fost acuzata de denuntare falsa a unei infractiuni si va fi deferita tribunalului pentru minori din Torino.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.