Baiatul in varsta de 11 ani este cel mai tanar participant la revoltele din august judecat in Marea Britanie.

Un baiat in varsta de 11 ani, exmatriculat de la scoala, a devenit joi cea mai tanara persoana condamnata pentru ca a participat la revoltele din august.

Baiatul a recunoscut ca a facut parte dintr-un grup care a aruncat cu pietre si a spart ferestrele unor cladiri, provocand pagube de 20.000 de euro.

Dupa ce a recunoscut ca a participat la aceste actiuni, el a fost deferit unei comisii speciale si condamnat la despagubiri de 300 de lire sterline, care vor fi deduse din salariul mamei lui, potrivit MEDIAFAX.

Baiatul, al carui nume nu poate fi precizat din motive legale, este al treilea copil in varsta de 11 ani condamnat pentru participare la revolte, dar este mai mic cu cateva luni decat ceilalti doi.

Un baiat de aceeasi varsta a recunoscut ca a furat un cos dintr-un magazin Debenhams din Romford, Essex, in timp ce o fata in varsta de 11 ani a pledat vinovat la acuzatiile de pagube produse prin aruncarea pietrelor la Nottingham.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.