Un mesaj obscen la adresa adversarilor politici ai puterii din Rusia a fost postat pe contul Twitter al presedintelui rus Dimitri Mededev.

Mesajul postat pe adresa de Twitter MedvedevRussia are conotatie obscena in limba engleza: "Today it became obvious that if somebody writes the phrase 'party of swindlers and thieves' on a blog, he is a stupid f...ing sheep", potrivit adevarul.ro.

In limba romana, mesajul nu mai are un sens vulgar: "A devenit evident ca, daca o persoana scrie expresia "partid de escroci si hoti" pe blog, atunci nu este decat o oaie proasta".

Mesajul ii era adresat lui Alexei Navalny care este inchis pentru 15 zile pentru participarea la un miting de protest la Moscova. Acesta a folosit pe blogul personal formularea "partid de escroci si hoti”.

Noi proteste in Moscova: Manifest pentru alegeri corecte

Conform Reuters, expresia "partid de escroci si hoti" este folosita de membrii opozitiei, facand referire la partidul lui Medvedev, Rusia Unita.

Reactia Kremlinului nu s-a lasat prea mult asteptata, insa. "Este doar un mesaj inadecvat", spun oficialii, care sustin ca a fost postat pe contul presedintelui rus de o persoana ramasa, inca, neidentificata, relateaza realitatea.net.

Desi mesajul retransmis a fost sters in cateva minute dupa publicare, bloggerii au reusit sa-i faca o captura foto, dupa ce l-au facut public pe internet, informeaza antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.