Actorul francez Gerard Depardieu va interpreta rolul lui Dominique Strauss-Kahn intr-un film biografic despre fostul director al Fondului Monetar International.

Filmul va prezenta si scandalurile sexuale care l-au inlaturat pe Dominique Strauss-Kahn de la conducerea Fondului Monetar International, potrivit thesun.co.uk.

Potrivit revistei L'Express, filmul va fi regizat de cineastul american Abel Ferrara, cunoscut pentru thrillerul din 1992 "Un politist corupt/ Bad Lieutenant".

Strauss-Kahn, in varsta de 62 de ani, a fost arestat la 14 mai, la New York, fiind acuzat ca a agresat-o sexual pe o camerista de la hotelul Sofitel, in Manhattan, unde isi petrecuse noaptea, scrie MEDIAFAX.

Procedurile penale angajate contra fostului director al Fondului Monetar International (FMI) au fost abandonate in august, dar cazul a stopat brutal ambitiile politice ale acestui fost ministru socialist si a antrenat o serie de dezvaluiri despre viata sa privata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.