Dupa ce si-a lansat candidatura oficiala pentru un nou mandat la Casa Alba, Barack Obama a adoptat un nou slogan in locul clasicului Yes we can (Da putem), respectiv Change is (Schimbarea este).

In cadrul unei campanii de strangeri de fonduri in orasul New York, sloganul a fost afisat pe un televizor, iar Obama a folosit ideea in mai multe parti ale discursului sau.

“Schimbarea este decizia pe care am facut-o cand am salvat companiile auto de la colaps, chiar daca unii politicieni spuneau ca firmele trebuie sa devina falimentare”, a precizat actualul presedinte al Statelor Unite in discursul sau. De asemenea, Barack Obama a mai declarat si ca “schimbarea este reforma sistemului sanitar pe care am adoptat-o dupa un secol de incercari”, potrivit HuffingtonPost.

Acum ramane de vazut daca acest slogan va deveni la fel de celebru ca cel care i-a adus castigarea alegerilor din 2008 si daca va fi asul din maneca acestuia pentru un nou mandat la Casa Alba intr-o perioada in care sondajele nu il plaseaza prea bine pe Obama din cauza crizei financiare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.