O blonda misterioasa a intrat in hotelul Sofitel cu Dominique Strauss-Kahn pe 14 mai.

Avocatii lui Nafissatou Diallo vor sa interogheze, in cadrul procedurii civile in curs la New York, o femeie blonda care a intrat pe 14 mai in hotelul Sofitel impreuna cu Dominique Strauss-Kahn, care parea foarte atent sa nu fie vazut cu ea, a anuntat marti unul dintre avocati, relateaza AFP.

Douglas Wigdor a precizat ca aceasta femeie, a carei identitate o ignora, apare in inregistrari ale camerelor de supraveghere apartinand hotelului Sofitel catre ora 1.00 dimineata, potrivit MEDIAFAX.

"Dominique Strauss-Kahn face un efort sa nu arate ca sunt impreuna", a subliniat el.

"Nu stiu cine este aceasta persoana, dar voi afla in cursul anchetei care se desfasoara pentru procesul civil", a adaugat el. "Iar eu o voi cita sa se prezinte in instanta", a continuat Wigdor.

"Exista un motiv pentru ca Strauss-Kahn sa isi ia masuri sa evite ca cineva sa afle ca (femeia) este cu el, iar noi il vom afla", a anuntat avocatul.

AFP a putut vedea inregistrari realizare de camerele de supraveghere de la Sofitel, in care apare o limuzina neagra, care soseste in fata hotelului la ora 1.47, pe 14 mai. Strauss-Kahn intra in hotel la aceeasi ora, potrivit afisajului orei de pe aceste inregistrari video, care nu au putut fi autentificate imediat.

Femeia blonda, tunsa scurt si avand o geanta mare si neagra, intra in hotel 20 de secunde mai tarziu.

Strauss-Kahn se duce singur la receptie, discuta cu o receptionera si pleaca sa ia ascensorul. Femeia, care a stat la distanta, se indreapta, tot atunci, catre ascensor, iar el tine usa ca ea sa poata intra.

Ea paraseste hotelul putin inainte de ora 4.00.

Wigdor a revenit la New York, dupa ce a petrecut mai multe zile la Paris, pentru a pregati procedura civila impotriva lui Dominique Strauss-Kahn, pe care Diallo il acuza de agresiune sexuala in apartamentul sau de la Sofitel, pe 14 mai.

Citeste si:
Cum să alegi un avocat specializat în drepturile omului și litigii...
Cum să alegi un avocat...

Mentionarea acestei femei blonde intervine dupa publicarea unui articol, la sfarsitul saptamanii, de catre publicatia New York Review of Books despre aceasta zi de 14 mai, care a relansat teoria unui complot.

Acest articol vorbeste, de asemenea, despre inregistrari video ale camerelor de supraveghere, in care este surprins un "dans" executat de doi angajati ai Sofitel, la cateva minute dupa ce politia a fost sunata, in baza acuzatiilor lui Diallo.

Wigdor a precizat ca nu a vazut aceste inregistrari video, care fac parte din dosarul procedurii penale, abandonata la 23 august din cauza indoielilor asupra credibilitatii cameristei.

Insa el a respins inca o data drept "complet ridicola" aceasta teorie a unui complot. "Ar fi trebuit implicate atat de multe persoane, incat este grotesc", a insistat avocatul.

Citeste si:
Ce părere are Carmen de la Sălciua despre preotul Visarion Alexa....
Ce părere are Carmen de la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.