O femeie a fost arestata in Marea Britanie dupa ce s-a comportat excesiv de rasist si agresiv cu persoanele de culoare in timpul unei calatorii cu tramvaiul.

Politia britanica a arestat aseara o femeie care a tinut un discurs rasist in tramvai, in timp ce tine un copil pe genunchi.

Materialul video, postat pe YouTube, arata o femeie intr-un tramvai care circula in sudul Londrei tipand la ceilalti pasageri, insultandu-i si spunandu-le afirmatii xenofobe informeaza DailyMail.

Politistii au declarat ca femeia, in varsta de 34 de ani, din New Addington a fost arestata dupa acest incident pentru perturbarea ordinii publice si comportament ofensator rasist.

In filmuletul postat pe YouTube, femeia incepe sa vorbeasca urat pasagerilor, spunandu-le celor care nu sunt britanici sa plece in tarile lor.

"Nici unul dintre voi nu este *** englez! Intoarceti-va in tarile voastre!" a tipat aceasta la un moment dat, continuand ca "Nu este nimic acum. Marea Britanie nu mai este nimic acum. Marea Britanie era *** totul, era *** totul pentru mine!".

Calatorii se uitau la femeie terifiati, intrebandu-se daca nu este cumva beata in timp ce facea aceste comentarii.

La un moment dat, ea a spus unor pasageri ca ei sunt sigur din alta tara deoarece sunt negri.

In timp ce facea toate acuzatiile rasiste, copilul ei ii statea nervos in brate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.