Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani, care doresc sa calatoreasca in Bulgaria, ca vor avea loc o serie de proteste care vor afecta circulatia.

Dupa ce vineri sindicatele feroviare din Bulgaria au anuntat intrarea in greva pe termen nelimitat, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anuntat ca a incepand cu data de luni, 28 noiembrie 2011, ora 10.00, vor avea loc miscari nationale de protest, organizate de asociatii ale agricultorilor bulgari, care pot afecta si punctele de trecere a frontierei cu Romania.

Potrivit graficului publicat, coloanele de masini si persoane vor porni, la ora 10.00, de la Dobrici catre PCTF Ruse - Giurgiu, PCTF Kardam - Negru Voda si PCTF Durankulak - Vama Veche. Un alt convoi va porni de la Popovo, Targoviste catre PCTF Giurgiu - Ruse. Vor fi afectate si principalele puncte de trecere a frontierei cu Turcia si un punct de trecere a frontierei cu Grecia, arata un comunicat de presa.

Pentru a preveni aparitia unor situatii neplacute, Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani sa evite zonele unde au loc miscari de protest.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.