O cunoscuta prezentatoare de televiziune din Rusia, Tatiana Limanova, angajata a postului privat REN TV, a facut un gest obscen in direct, in urma cu o luna, la adresa presedintelui Barack Obama, atunci cand i-a rostit numele in timpul unui buletin de stiri, relateaza Daily Mail, in editia online.

Potrivit inregistrarii video, Tatiana Limanova prezinta o stire despre forumul APCE de la Hawaii. Ea vorbeste despre presedintia conferintei, care va fi asigurata de presedintele rus Dmitri Medvedev, apoi ridica mana si degetul mijlociu in timp ce anunta ca postul a fost ocupat anterior de Obama, relateaza MEDIAFAX.

Una dintre cele mai liberale televiziuni din Rusia

Avand in vedere succesiunea cadrelor, este posibil ca Limanova sa fi crezut ca nu este filmata in timp ce a facut acest gest.

Postul de televiziune REN TV este considerat unul dintre cele mai liberale din Rusia, unde presa este puternic controlata de Guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.