O ucraineanca in varsta de aproximativ 29 de ani, care pretinde ca a fost sotia lui Seif al-Islam, fiul lui Muammar Gaddafi, timp de doi ani, sustine ca acesta era obsedat de sex, se droga si o batea, relateaza Daily Mail, in editia electronica.

Nadia, o bruneta cu ochi albastri, sustine ca s-a intalnit cu Seif al-Islam in perioada in care lucra ca streapteusa intr-un club de noapte din Moscova si ca inainte de a se casatori cu acesta a suferit o operatie la Paris pentru "refacerea virginitatii". "Am incercat sa am o viata de familie normala, dar Seif voia sa traiasca tot ca un barbat singur cu iubite si orgii", a declarat ea intr-un interviu acordat unui cotidian ucrainean, relateaza MEDIAFAX.


Desi nu exista nicio dovada ca este cine pretinde, in cazul in care afirmatiile ei se dovedesc reale, ea ar putea deveni un martor-cheie in procesul lui Seif al-Islam.

"Casa noastra semana mai mult cu un bordel: multi prieteni de-ai lui si multe femei", a declarat ea. "Ne-am casatorit in conformitate cu traditiile religioase, m-am convertit la islam pentru asta dar nimeni nu ma trata ca pe stapana casei", a adaugat femeia.

"Nu eram respectata deloc. Sotul meu incerca sa faca din mine o femeie submisiva din Orient si nu am putut suporta aceasta atitudine. Acest lucru m-a devastat, m-a devorat din interior. Si ceea ce este mai important, Seif se droga si nu se putea controla cand era sub influenta narcoticelor", sustine ea.


Nadia afirma ca relatia lor s-a incheiat dupa o cearta intr-un restaurant, cand Seif al-Islam a batut-o si a aruncat-o pe fereastra. Desi a surpavietuit in mod miraculos, ea sustine ca a stat in coma 47 de zile si ca Muammar Kadhafi, care o cunostea dar nu a vorbit niciodata cu ea, a fost furios pe comportamentul fiului sau.

Ea afirma ca a parasit Libia si s-a intors la Moscova, unde a lucrat pana in 2010, cand un prieten comun i-a spus sa se ascunda pentru ca viata ei este in pericol. In prezent ea s-ar ascunde in Crimeea.

Citeste si:
Sarkozy, plangere impotriva Mediapart pentru acuzatiile legate de...
Sarkozy, plangere impotriva...

Nadia sustine ca atunci cand s-a despartit de Seif al-Islam avea doar o pereche de cercei pe care i-a vandut cu un milion de dolari, bani cu care a trait la Moscova si din care nu i-a mai ramas aproape nimic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.