Starea de sanatate a Iuliei Timosenko este "foarte grava", afirma delegata parlamentara ucraineana pentru Drepturile Omului, Nina Karpaciova, citata de AFP.

Karpaciova a vizitat-o pe Timosenko in celula duminica seara. "Starea Iuliei Timosenko este foarte grava, nu a putut nici macar sa se ridice din pat", a declarat ea, relateaza MEDIAFAX.

"Este necesar sa fie examinata si ingrijita in afara inchisorii"
, adauga ea.


Autoritatile penitenciare au anuntat la inceputul lunii octombrie ca Timosenko avea dureri de spate si mergea cu dificultate.

Apropiatii Iuliei Timosenko afirma ca nu se mai poate deplasa si trebuie sa ramana in pat chiar si la interogatorii.

  • Timosenko va primi ingrijiri medicale in afara inchisorii

Iulia Timosenko va primi ingrijiri medicale in afara inchisorii, marti sau miercuri, a anuntat presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, citat de AFP.

"Sistemul medical penitenciar inca nu este la nivelul necesar. De aceea, tratamentul va fi asigurat in centre medicale din Kiev, in afara inchisorii", a declarat Ianukovici.

Delegata parlamentara ucraineana pentru Drepturile Omului, Nina Karpaciova, declara luni ca starea de sanatate a Iuliei Timosenko este "foarte grava".

Apropiatii Iuliei Timosenko afirma ca nu se mai poate deplasa si trebuie sa ramana in pat chiar si la interogatorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.