Premierul Rusiei, Vladimir Putin, care se pregateste pentru candidatura la presedintie, a fost huiduit de spectatorii unui meci de lupte.

Premierul rus Vladimir Putin a fost huiduit de spectatorii unui meci de lupte gazduit de complexul sportiv Olimpiyskiy din Moscova, duminica seara. Incidentul s-a petrecut in momentul in care Putin a intrat pe ring pentru a-l felicita pe Fedor Emelianenko, castigator in lupta cu americanul Jeff Monson, relateaza realitatea.net.

  • Media a incercat sa ascunda momentul

Conducerea arenei unde a avut loc meciul a asigurat ca cei 22.000 de fani nu l-au huiduit pe Putin
, ci pe luptatorul american.

Meciul a fost transmis in direct de canalul public de televiziune Rossia, care a difuzat initial si reactia de nemultumire a publicului, atunci cand premierului Putin a urcat in ring, pentru a-i adresa felicitari lui Emilianenko, relateaza evz.ro.

In reluarile difuzate ulterior, Rossia a schimbat sunetul din fundal si fluieraturile la adresa premierului rus, ca si cand acestea nici nu au existat.

Acest incident a avut efectul unui veritabil soc la varful conducerii ruse, astfel incat cele mai multe canale media l-au trecut sub tacere. Dupa cum se observa in imagini, Putin a fost surprins de reactia publicului, dar si-a pastrat calmul si a spus pana la capat ce avea de spus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.