Mii de pasageri au ramas blocati pe aeroporturile din Londra duminica, din cauza cetii dense care a impiedicat sute de avioane sa decoleze sau sa aterizeze, au anuntat autoritatile, citate de AFP.

Aeroportul Heathrow, cel mai important din Marea Britanie, a anuntat anularea a 132 de zboruri, dintre care 50 ale companiei British Airways, din cauza cetii.

Conducerea aeroportului - care gestioneaza aproximativ 1.300 de zboruri pe zi - a precizat intr-un comunicat ca a inregistrat anularea a 74 de zboruri la plecare si a 58 de curse la sosire, scrie MEDIAFAX.

Au fost de asemenea intarzieri si pentru alte zboruri, iar aeroportul a recomandat pasagerilor sa se informeze la companiile aeriene inainte de calatorie.

Aeroportul London City, din estul capitalei britanice, a inregistrat intarzieri sau devieri pentru 44 de zboruri.

Serviciile meteorologice britanice au anuntat ca "ceata densa" s-ar putea extinde in mai multe regiuni pe parcursul noptii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.