Acesta este intertitlul unui articol din The Telegraph, dupa vizita recenta a Elenei Udrea in Marea Britanie.

Jurnalistii englezi sunt foarte atenti la tinuta doamnei Udrea si mai putin la subiectul intalnirii dintre aceasta si Printul Charles, si anume protejarea padurilor din Muntii Carpati.

"A purtat un costum modest, in nuante pale", noteaza ziarul britanic.

Dupa intalnirea cu Printul Charles, Udea a acordat un interviu publicatiei citate, unde a declarat ca : "Printul este un om minunat si suntem mandri de sustinerea lui. Pentru noi este un erou".

Jurnlistii straini nu au uitat nici de pictorialul din Tabu, insa Udrea i-a asigurata ca nu regret nimic. "Am vrut sa arat ca o femeie poate fi blonda, poate purta tocuri si, in acelasi timp, poate face o treaba mai buna decat barbatii".

Dupa vizita la Londra, Ministrul Turismului, Elena Udrea, a scris pe blogul sau ca “Printul Charles este, cu siguranta, un mare prieten si un adevarat ambasador al tarii noastre si pot afirma, fara ezitare, ca a facut mai mult pentru imaginea Romaniei, in ultimii ani, decat oricare dintre noi”.

"Vizita mea la Londra a fost un potpuriu de trairi si sentimente legate de mandria de a fi roman. Asa ca-i indemn pe toti romanii, mai ales ca se apropie Ziua Nationala, sa incerce sa fie mai optimisti si sa creada in viitorul acestei tari", a mai scris Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.