Presa americana a difuzat imagini cu un protestatar al miscarii Ocupati Wall Street, despre care a scris ca este de origine romana, plin de sange pe fata dupa ce a fost batut de politie in timpul violentelor produse joi dupa-amiaza la New York.

Printre sutele de persoane retinute la New York in cursul incidentelor violente de joi seara se numara Brandon Watts, un protestatar in varsta de 19 ani care, potrivit blogului Washington Post, este cetatean american de origine romana.

Brandon participa de cateva saptamani la protestele de la New York organizate de miscarea Ocupati Wall Street. Luni a revenit in Parcul Zuccotti, dupa ce participase la un mars in Washington DC, scrie MEDIAFAX.

Potrivit presei americane, joi dupa-amiaza Brandon a fost batut de agentii de politie in cursul incidentelor din Parcul Zuccotti.

Tanarul de 19 ani a fost lovit in cap cu un baston si a suferit o fractura craniana. Presa americana a difuzat imagini in care tanarul este plin de sange pe fata.

New York Daily News
a precizat ca Brandon este unul dintre cei mai activi protestatari, fiind primul care a montat un cort in Parcul Zuccotti din New York.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.