Persoanele fara adapost si romanii au fost inlaturati de pe strazile din Avignon, in sud-estul Frantei, unde presedintele Nicolas Sarkozy va participa, vineri, la o intalnire anuala a mediilor culturale si economice, relateaza La Provence, in editia electronica.

"Evitati sa respirati prea tare daca va plimbati astazi (vineri) pe strazile din Avignon, acest gest ar putea fi considerat o provocare", scrie publicatia franceza, adaugand ca a fost mobilizata o adevarata "armata de jandarmi" si 166 de efective ale securitatii publice pentru protectia celor 550 de personalitati care participa la Forumul din Avignon, relateaza MEDIAFAX.

Strada pe care va trece presedintele francez, a carui vizita dureaza o jumatate de zi, a fost "curatata" de persoanele fara adapost si de romani, pe care politistii au inceput sa ii inlature fara prea multe precautii. De asemenea, pe multe strazi circulatia a fost interzisa.

Sarkozy a ajuns deja in oras la ora 11.20 (12.20 ora Romaniei).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.