O coliziune produsa in nord-vestul Chinei intre un camion si un microbuz scolar supraincarcat, care avea 64 de persoane la bord, s-a soldat, miercuri, cu 19 morti, dintre care 17 copii, au anuntat autoritatile locale.

Accidentul a provocat, de asemenea, ranirea a 45 de persoane, dintre care 13 sunt in stare grava. Acesta s-a produs in cursul diminetii in comuna Qingyang din provincia Gansu, a precizat pentru AFP un oficial local identificat sub numele de Du.

Vehiculul care transporta copii a intrat in coliziune frontala cu un camion, potrivit unei fotografii difuzate de site-ul postului de radio national chinez, scrie MEDIAFAX.

Acest microbuz avea noua locuri pe scaune si era supraincarcat, avand 64 de persoane la bord, dintre care doi adulti, a declarat Biroul provincial pentru securitate, citat de China Noua. O ancheta a fost deschisa pentru a se stabili cauzele accidentului.

Cei doi adulti decedati sunt soferul si un insotitor al copiilor
, a precizat agentia semioficiala News China.

Potrivit televiziunii din Gansu, spitalul districtului Zhengning i-a preluat pe cei 40 de copii raniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.