Un alt efect de crizei: Prostituatele frantuzoaice sunt suparate si invidioase pe colegele lor din Romania.

Parcul Boulogne de langa Paris este recunoscuta ca locul unde gasesti serviciile cele mai bune ale femeilor care practica cea mai veche meserie din lume. Insa criza a ajuns si aici, iar concurenta este din ce in ce mai mare pentru prostituatele frantuzoaice din cazul femeilor venite din estul Europei, relateaza cotidianul francez Le Parisien, in editia sa electronica.

Potrivit prostituatelor cu vechime, romancele si bulgaroaicele sunt mai tinere, mai bine organizate si cer mai putini bani pentru serviciile lor. „Deja este ce in ce mai greu sa lucrezi! Clientii negociaza, sunt reticenti sa plateasca pretul cerut si fetele din Est vor pentru servicii cu 20-30 euro mai putin decat noi”, marturiseste o prostituata Bois de Boulogne.

Frantuzoaicele se plang ca nu le pot cere socoteala acestora deoarece romancele si bulgaroaicele sunt supravegheate in permanenta de proxenetii lor. "Ele nu lucreaza singure, ci sunt monitorizate. Totul este o afacere”, a declarat o alta prostituata.

"Aceste retele din Balcani care au aparut in Bois de Boulogne, sunt extrem de bine organizate. Ele sunt de cele mai multe ori afaceri de familie. Fetele tinere sunt fortate sa se prostitueze de catre propriii parinti”, a explicat si un politist francez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.