O fosta regina a frumusetii din Columbia a fost condamnata la aproape sapte ani de inchisoare in Argentina, pentru coordonarea unei retele internationale de trafic de droguri.

Modelul Angie Sanclemente Valencia, in varsta de 31 de ani, a respins acuzatiile, negand ca l-ar fi ajutat pe prietenul ei sa recruteze tinere pentru a transporta ilegal droguri in Europa, via Mexic, relateaza MEDIAFAX.

Ea a afirmat ca a venit in Argentina pentru a se marita si nu pentru a face trafic cu droguri. Prietenul ei, argentinianul Nicolas Gualco, a fost si el condamnat la sapte ani de inchisoare, iar alti complici au primit sentinte similare.

Acuzarea a afirmat ca Sanclemente, arestata in mai 2010 la Buenos Aires, coordona reteaua internationala de trafic de droguri.

Ancheta politiei argentiniene a fost declansata dupa arestarea la Cancun a unei complice, in timp ce incerca sa se imbarce intr-un avion avand in bagaje 55 de kilograme de cocaina.

Sanclemente a castigat in 2000 titlul de Coffee Queen, insa titlul i-a fost retras dupa ce s-a descoperit ca era maritata si incalcase regulile de inscriere in concurs.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.