Opt persoane au murit si alte 15 au fost ranite in urma unui grav accident in Republica Moldova dupa ce un microbuz a fost lovit de un tren.

Tragedia s-a produs in jurul orei 13 in localitatea Bulboaca din Republica Moldova. Soferul microbuzului a depasit masinile care asteptau in fata barierei si a intrat pe calea ferata. Alte doua autoturisme au reusit sa treaca linia de tren inaintea microbuzului. Martorii spun ca pasagerii l-au atentionat pe sofer ca vine trenul, dar a fost prea tarziu.

In urma impactului, microbuzul a fost aruncat de pe calea ferata si s-a rasturnat in sant, scrie Stirile ProTv Chisinau. Marfarul a lovit partea din spate a masinii, care a fost complet distrusa. Pasagerii aflati pe ultimele scaune au fost, practic, spulberati. Sase oameni au murit pe loc. Alti doi pasageri, printre care o fetita in varsta de 12 ani, au murit la spital. Deocamdata nu se cunoaste cu exactitate cati oameni se aflau in microbuz pentru ca soferul, aflat in stare de soc, spune ca nu tine minte cati pasageri avea. La randul lor, medicii afirma ca la spital au ajuns in total 17 raniti. Venita la fata locului, politia considera ca soferul, in varsta de 46 de ani, se face vinovat de producerea cumplitului accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.