Numarul mare de avorturi ale embrionilor feminini a dus la scaderea populatiei in unele zone din India, cum ar fi Baghpat, iar rezultatul il reprezinta un numar mare de violuri, trafic uman si chiar impartirea sotiilor intre frati.

Una dintre femeile care trece prin aceasta experienta traumatizanta este Munni, care este fortata sa intretina relatii sexuale si sa aduca pe lume copiii celor doi frati ai sotului ei, scrie MEDIAFAX.

"Sotul meu si parintii lui au spus ca trebuie sa ma imparta cu fratii lui. Ma duceau oriunde vroiau, indiferent daca era zi sau noapte. Daca ma opuneam, ma bateau cu orice aveau la indemana. Cateodata ma trimiteau sa dorm afara sau turnau kerosen pe mine si ma ardeau", a declarat Munni, care a reusit sa fuga de acasa, sub pretextul ca merge la doctor.

Femeia, care are trei copii cu sotul ei si cu fratii lui, nu a depus o plangere la politie.

Astfel de cazuri sunt raportate extrem de rar la politie, deoarece aceste femei nu sunt lasate sa iasa din casa neinsotite.

"Deja vedem groaznicul impact al scaderii numarului femeilor in unele comunitati. Trebuie sa privim acest lucru ca pe un avertisment si trebuie sa facem ceva, altfel vom fi in situatia in care femeile vor fi intr-un risc constant de rapire, viol sau chiar lucruri mai grave", a declarat Bhagyashri Dengle, directorul organizatiei de caritate Plan India.

La doar doua ore de mers cu masina de la New Delhi, viata pe care o au locuitorii din districtul Baghpat este complet diferita. Femeile poarta val in prezenta barbatilor, au grija de casa si de copii si nu au voie sa iasa pe strada neinsotite. Intre timp, barbatii stau la umbra, beau ceai, fumeaza pipa si se plang de lipsa femeilor pentru fiii si fratii lor.

Conform recensamantului din 2011, in districtul Baghpat sunt doar 858 de femei pentru fiecare 1.000 de barbati, in timp de media nationala este de 940 de femei.

In fiecare sat sunt cel putin cinci sau sase burlaci care nu isi pot gasi o sotie, iar in unele familii sunt chiar trei sau patru barbati necasatoriti.

"Este o problema serioasa. Nimeni nu recunoaste, dar toata lumea stie ce se intampla. Unele familii cumpara mirese din alte zone ale tarii, in timp ce altele obliga o nora sa aiba relatii sexuale cu mai multi frati necasatoriti", spuneShri Chand, politist pensionat.

Citeste si:
Noua Bursă de Diamante din India - mai mare decât Pentagonul
Noua Bursă de Diamante din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.