Un cantec satiric rus, care ii compara pe potentialii alegatori ai lui Vladimir Putin cu pacientii unui azil de nebuni, inregistreaza un real succes pe Internet, la mai putin de o luna de la anuntul privind intentia premierului rus de a reveni la Kremlin in 2012, relateaza AFP.

"Azilul nostru de nebuni voteaza Putin. Azilul nostru de nebuni va fi multumit sa-l aiba pe Putin", acesta este refrenul cantecului postat pe Internet saptamana trecuta, care a fost deja vizionat de aproape 200.000 de persoane.

"Totul este atat de complicat, totul este atat de confuz, nu ai timp sa vezi clar (...). Azilul nostru de nebuni voteaza Putin, Putin este candidatul nostru", canta pacientii in acest clip, scrie MEDIAFAX.

In imagini pot fi vazuti medici care fac injectii celor ce pun prea multe intrebari, o practica raspandita in perioada sovietica pentru a determina tacerea disidentilor internati in spitale psihiatrice.

Cantecul formatiei Rabfak, cunoscuta pentru melodiile contestatare, este ultimul exemplu al satirei pe Internet impotriva fostului presedinte si actual premier rus, care si-a anuntat la 24 septembrie intentia de a candida la prezidentialele din 2012.

"Acest cantec loveste intr-un loc sensibil", subliniaza Aleksandr Elin, autorul cantecului, care explica astfel succesul sau pe Internet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.