Presa internationala relateaza cazul fetitei in varsta de doi ani din Romania care fumeaza si bea cafea, incurajata de mama ei, publicand imagini pe care le califica drept "socante".

Intr-un articol cu titlul "Bebelusul fumator: O inregistrare video socanta arata o fetita, de doi ani, pufaind tigari (apoi consumand cafea)", cotidianul britanic Daily Mail scrie ca tatal copilei a acuzat-o pe fosta sa sotie ca a invatat-o pe fiica lor sa fumeze, dupa ce imaginile au aparut pe Internet.


Gabriel Burulea, in varsta de 30 de ani, sustine ca fosta sa sotie, Elena Ursu, a postat inregistrarea video pe YouTube pentru a-l enerva pe el. Barbatul spera acum sa obtina custodia fetitei, scrie MEDIAFAX.

"Fiica noastra nu vrea lapte - ci doar cafea - iar in loc de dulciuri vrea tigari. Este ingrozitor", a declarat barbatul, potrivit publicatiei britanice.

"Cand am putut s-o vizitez, era atat de disperata dupa o tigara, incat lua chistoace si le baga in gura", a mai spus tatal, citat de publicatia Austrian Times, care califica de asemenea drept "socante" imaginile cu fetita fumand.

Cazul este semnalat si de site-ul Huffington Post, care publica si inregistrarea video de pe YouTube. "Vrea sa ma enerveze aratandu-mi cum trateaza copilul nostru, dar sper ca acest lucru se va intoarce impotriva ei si ca va fi ceea ce trebuie ca sa castig custodia", a precizat Burulea, potrivit Huffington Post.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.