Un seism cu magnitudinea de 6,1 s-a produs vineri in regiunea Amur, situata in Extremul Orient rus, la frontiera dintre Rusia si China, Moscova anuntand suspendarea temporara a exporturilor de petrol spre China, informeaza AFP.

Rusia a reluat livrarile de petrol spre China, la cateva ore dupa ce le intrerupsese din cauza seismului din regiunea Amur (Extremul Orient rus), relateaza AFP.

"Am reluat livrarile de petrol", a declarat Igor Diomin, purtatorul de cuvant al companiei petroliere ruse Transneft.

Un seism cu magnitudinea de 6,1 s-a produs in regiunea Amur, situata in Extremul Orient rus, la frontiera dintre Rusia si China, Moscova anuntand suspendarea temporara a exporturilor de petrol spre China, conform MEDIAFAX.

Cutremurul cu magnitudinea de 6,1 s-a produs la ora locala 16.10 (9.10, ora Romaniei), la 130 de kilometri sud-vest de orasul Tinda si la o adancime de 15,3 kilometri.

Potrivit filialei locale a Ministerului pentru Situatii de Urgenta, seismul nu s-a soldat cu victime si nici cu daune materiale importante.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.