Un roman in varsta de 22 de ani a fost ucis in orasul italian Torino, fiind injunghiat de zece ori cu o sabie si o mana fiindu-i retezata de agresor.

Crima a avut loc joi seara in cartierul Barriera di Milano (Torino). Potrivit reconstituirii, romanul de 22 de ani incercase sa fuga de agresor, dar a fost ajuns din urma de acesta si lovit de zeci de ori cu o sabie avand lungimea de 50 de centimetri, informeaza MEDIAFAX.

Asasinul nu s-a oprit pana nu l-a omorat, ba chiar i-a retezat si o mana, dupa care s-a indepartat calm, impreuna cu doua femei.

La crima au asistat zeci de persoane din cartierul torinez, care au privit cu neputinta si groaza de la balcoane scena in care a fost ucis tanarul.

Carabinierii sositi la fata locului si echipajele de ambulanta l-au gasit mort pe tanarul agresat, care a fost identificat pe baza amprentelor digitale. Carabinierii au stabilit ca victima este Gheorghe C., un roman in varsta de 22 de ani, fara resedinta in Italia si cu antecedente penale nesemnificative.

La locul crimei a fost gasit si un cutit, dar se pare ca acesta nu este arma crimei. Conform anchetatorilor, crima a fost comisa cu o sabie care are lungimea de aproximativ 50 de centimetri.

Autoritatile italiene incearca sa il identifice pe autorul crimei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.