O coloana de masini de lux apartinand unei banci rusesti a accidentat mortal patru cetateni moldoveni, la Moscova.

Accidentul a avut loc in cursul noptii de duminica spre luni, cand un convoi format din masini de tip Mercedes si o Toyota Land Cruiser a ucis patru persoane care erau pe trecerea de pietoni, conform ziarului Komsomolskaďa Pravda, citat de MEDIAFAX.

Doi muncitori moldoveni au fost loviti de Toyota, iar alti doi de Mercedesul care rula in spatele acesteia.

"Potrivit martorilor, coloana se deplasa cu cel putin 120 de kilometri pe ora intr-o zona in care limita de viteza este de 40 de kilometri pe ora", a declarat Kanaiev.

"Conform surselor noastre, masinile apartin Bancii Avangard, iar un membru al conducerii institutiei se afla intr-una dintre ele", adauga el.

Serviciul de presa al politiei din Moscova a refuzat sa comenteze aceste informatii.

Locuitorii din Moscova sunt nemultumiti de permisele de circulatie speciale acordate numeroaselor limuzine oficiale si oamenilor de afaceri.

In luna mai, soferul unei limuzine a Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta a amenintat un sofer ca il va impusca in cap daca nu ii va permite sa treaca inaintea lui.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.