Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a facut o gluma cu caracter sexual despre aspectul fizic al cancelarului german Angela Merkel, conform stenogramelor interceptarilor telefonice realizate de justitia italiana intr-un caz in care este implicat seful Executivului de la Roma.

Afirmatiile lui Silvio Berlusconi, care la sfarsitul lunii septembrie va implini 75 de ani, se refereau la sex si la aspectul fizic al Angelei Merkel, relateaza MEDIAFAX.

Jurnalistii de la The Sun au considerat ca gluma este prea obscena pentru a fi prezentata intr-un "ziar de familie". Chiar daca stenograma convorbirii nu a fost publicata, se pare ca Berlusconi a folosit o expresie extrem de obscena referitoare la aspectul fizic al Angelei Merkel.

Insa Daily Mail si site-ul TheDailyBeast.com au redat fragmente din gluma premierului italian, care ar fi spus ca Angela Merkel este "o .... grasa ...".

Berlusconi: Italia este o "tara de rahat"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.