O serie de masini au fost incendiate in Berlin pentru a treia noapte consecutiva, in timp ce autoritatile par neputincioase in incercarea de a-i opri din actele de vandalism pe presupusii anarhisti.

De asemenea, mai multe vehicule au fost incendiate si la Brandenburg, relateaza The Local.

Desi politia a pus patrulele sub acoperire si a folosit un elicopter in ultimele zile, noua vehiculele au fost incendiate in primele ore ale zilei de astazi. Autovehicule vizate se aflau in raioanele de Charlottenburg, Tiergarten si Neu-Hohenschönhausen. Nimeni nu a fost ranit.

In total, 35 de automobile au fost distruse in ultimii trei nopti in capitala germana, care se confrunta de ani de zile cu multe acte de vandalism din partea extremistilor de stanga.

Cea mai recentea serie de atacuri a inceput la scurt timp dupa revoltele masive din Londra si alte orase britanice.

Problemele din Berlin au ajuns in noaptea de miercuri spre joi si in landul Brandenburg, in cazul in care doua vehicule au fost incendiate in judetul Teltow-Fläming. Politia a declarat cele doua autovehicule erau o masina si un microbuz parcate la doi kilometri distanta.

Autoritatile au oferit o recompensa de 5.000 de euro pentru informatii care sa duca la arestarea incendiatorilor masinilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.