Presedintele american Barack Obama a anticipat ca va fi reales anul viitor si a declarat, pe un ton glumet, ca are incredere in garzile sale de corp sa ii tina la distanta de fetele sale, Malia si Sasha, pe eventualii lor pretendenti, relateaza AFP.

"Dupa realegerea mea, voi ordona Secret Service (care ii asigura protectia) sa le protejeze, pentru ca atunci cand baietii vor incepe sa le curteze sa fie selectati de barbati inarmati", a glumit Obama intr-un interviu acordat CNN.

"Va fi cadoul lor", a declarat presedintele american, raspunzandu-i unui jurnalist care l-a intrebat ce intentioneaza sa le ofere fiicelor sale, Malia, in varsta de 13 ani, si Sasha, de zece ani, daca va fi reales in noiembrie 2012, transmite MEDIAFAX.

Barack Obama se afla in prezent in Midwest, unde efectueaza un turneu de trei zile in trei state, la bordul unui autocar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.