Un cetatean sarb si un barbat si o femeie din Ungaria sunt suspectati ca au ingropat de vii mai multe persoane, pe care le-au constrans sa le dea PIN-urile cardurilor bancare, pentru a extrage fraudulos banii acestora, informeaza MTI.

Politia din Budapesta si Biroul National de Investigatii nu au confirmat, deocamdata, numarul victimelor ingropate pe insula Csepel din Budapesta, intr-o zona impadurita. Corespondentul MTI a spus ca a vazut patru cadavre, in vreme ce alte surse indicau existenta a sase trupuri scoase de sub pamant.

  • Un ungur din Romania a scapat

Corespondentul cotidianului Magyar Nemzet a raportat ca a vorbit cu un tanar de origine maghiara din Romania, care ar fi scapat din mainile ucigasilor, dupa ce a fost ingropat de la gat in jos in pamant, transmite MEDIAFAX.

Victima ar fi spus ca un barbat sarb, pe care il cunostea, l-a invitat la o bere cu niste prieteni - printre acestia si cuplul maghiar - saptamana trecuta. Cei trei l-au atacat, l-au strangulat si l-au obligat sa le dea codul PIN al cardului sau bancar. Dupa ce le-a spus codul, acestia au plecat sa retraga banii, lasandu-l pe barbat ingropat pana la gat si cu mainile legate la spate.

Tanarul a spus ca dupa ce a scapat si a evitat un caine turbat lasat de rapitori pentru a-l pazi, a fugit acasa si a alertat politia. In drum spre casa, el a cerut ajutorul mai multor persoane, insa nimeni nu i-a acordat ajutor, desi era plin de sange si noroi.

Potrivit presei locale, sarbul a fost arestat, insa politia nu a facut aceasta informatie publica, asteptand ca acesta sa-si recunoasca faptele.

Politistii sunt de parere ca ar putea exista si alte victime, astfel ca echipaje ale fortelor de ordine cerceteaza inca zona. Crimele ar fi fost comise in ultima luna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.