Narat de catre actorul nominalizat la Oscar si vegetarian convins, James Cromwell, acest clip socant de 12 minute, prezinta ce se intampla in spatele productiei de carne, in imagini terifiante. Probabil il stiti din celebrul rol al fermierului din filmul “Babe”.

Scroafele tinute in custi din metal, minuscule, sunt lovite si mutilate cu cruzime de muncitori, aruncate apoi in pubele si gazate cu dioxid de carbon, iar porcii sunt castrati de vii. Puii de gaina sunt sortati brutal, cum ies din oua, pe banda rulanta, iar cocosii sunt aruncati vii in masinile de tocat carne, in timp ce pestii sunt, de asemenea, despicati de vii, scrie foodfreedom.wordpress.com.

Folosind imagini surprinse cu camera ascunsa, acest film ne pune fata in fata cu realitatea cruda din ferme, aceste animale maltratate, neputand fi protejate de nimeni. Documentarul incearca sa ne atraga atentia la opinia pe care o avem vis-a-vis de "animalele mancare". Multi dintre consumatori nu-si ridica niciun fel de intrebari etice cum ar fi: "de unde vine aceasta mancare?", "cum este produsa?" si "ce pret este platit pentru ca noi sa avem zilnic pe masa carne sau oua?".

Daca sustineti aceasta miscare, propagati-o pe platformele voastre sociale si ajutati-va si prietenii sa descopere adevarul din spatele acestei industrii. Comentarii puteti lasa pe pagina de Facebook 9AM.