Sapte persoane, printre care si un copil de 11 ani, au fost impuscate mortal intr-un orasel din statul american Ohio, duminica, de un atacator care a fost ulterior ucis de politie.

Atacul armat a avut loc la Copley Township, in apropiere de Akron, potrivit Departamentului de Politie din Copley.

Potrivit unui comunicat al departamentului, atacul a inceput la o casa unde agresorul si-a impuscat prietena, dupa care a alergat la o casa din apropiere unde a impuscat cinci persoane, apoi a urmarit alte doua persoane, dintre care a impuscat una, informeaza MEDIAFAX.

"Atacatorul a mers apoi la o alta casa (...) unde se refugiasera alte doua persoane pe care le urmarise. El a intrat in casa, a impuscat o victima si a iesit din casa", precizeaza comunicatul.

In acel moment, un ofiter de politie si un fost ofiter care se afla in zona au intalnit agresorul, care "a declansat un schimb de focuri cu ofiterul si cu cetateanul, iar (atacatorul) a fost impuscat mortal".

  • In total, opt persoane au fost impuscate de suspect, dintre care sapte au fost ucise si una ranita, potrivit politiei. Persoana ranita a fost spitalizata, dar starea sa nu era cunoscuta duminica noaptea.

Autoritatile au precizat ca una dintre victime are 11 ani. Un vecin a declarat ca mai multe victime faceau parte din doua familii.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.