Atacurile comise pe 22 iulie in Norvegia s-au soldat cu 77 de morti, nu cu 76, asa cum se anuntase pana acum, potrivit noii liste cu numele victimelor furnizata vineri de politia norvegiana.

Politia norvegiana a publicat vineri seara o noua lista, actualizata, a victimelor identificate in mod oficial, bilantul total fiind de 77 de morti.

Politia din Oslo a explicat diferenta fata de bilantul oficial, care era pana acum de 76 de morti, prin decesul unei persoane care fusese ranita in atacuri, informeaza MEDIAFAX.

Saizeci si noua de persoane au fost ucise in atacul armat de pe Insula Utoya, iar opt in explozia unei masini-capcana in apropierea sediului Guvernului norvegian, in centrul orasului Oslo. [VIDEO] Atacuri armate si explozii in Oslo, soldate cu zeci de morti]

"In acest moment, nu mai cautam disparuti", a declarat Henning Holtaas, purtatorul de cuvant al politiei norvegiene.

Bilantul de 77 de morti este cel definitiv, cu exceptia cazului in care ar mai muri vreuna dintre persoanele ranite.

Printre persoanele ucise se afla si adolescenta de origine romana Holst Karin Elena

Politia norvegiana anunta ca adolescenta de origine romana Holst Karin Elena a fost ucisa in atacul comis pe 22 iulie pe insula Utoya.

Lista actualizata a numelor victimelor a fost publicata vineri la ora 18.00 (19.00, ora Romaniei) pe site-ul oficial al Politiei norvegiene, www.politi.no.

Pe lista figureaza numele adolescentei Karin Elena Holst, nascuta pe 18.08.1995, precizand ca aceasta a fost ucisa in atacul armat de pe insula Utoya.

CIteste si : Cine este autorul atacurilor sangeroase din Oslo?


Atacatorul de la Oslo ar putea fi inculpat pentru crime impotriva umanitatii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.